Zauważyłem, że mimo dosyć sporej ilości Polaków na Anilist jeszcze nie mamy takiego "ogólnego" polskiego tematu, jak inne narodowości, więc zdecydowałem się go zrobić na własną rękę.
Tak samo jak w innych tematach językowych, będzie on służył zarówno do zbierania nas w jednym miejscu, jak i dyskusji na dowolne tematy dotyczące anime/mang/etc. po polsku - niezależnie, czy chodzi tu o newsy, polskojęzyczne smaczki na Anilist, czy po prostu pokazanie się, żeby się przywitać w temacie.
Nie mam żadnego pasującego śmiesznego obrazka, więc doklejam Pierogi z Girls und Panzer niczym jakąś świętą ikonę, czy coś w tym stylu.
Dziwne to troche, mimo ze dosc sporo jest polakow na tej stronie, to nie bylo takiego watku przedtem, a nawet jak go zrobiles to przez miesiac nawet jednego komentarza nie bylo xDD
Btw, jak ktos chce podyskutowac o czymkolwiek to zapraszam.
Tbh, na tym forum tak czy siak każdorazowo trzeba się przekopać przez ileś ton byle czego, żeby dotrzeć do czegokolwiek ciekawego, więc w sumie to się nie dziwię, że dopiero teraz przeżywa renesans lmao
W każdym razie miło wszystkich widzieć, etc
na tym forum tak czy siak każdorazowo trzeba się przekopać przez ileś ton byle czego, żeby dotrzeć do czegokolwiek ciekawego
Dlatego pod tym względem lepszy jest MAL, który ma bardziej przystępne forum.
Bzdura. MAL jest jeszcze bardziej chaotyczny i ma ekstremalnie rakową społeczność. No i na AL przynajmniej lepiej filtrują okropne dziwadła.
Chodziło mi o przystępność forum, na którym masz bardziej posegregowane a na AniList masz, jak masz.
Z drugiej strony, mało kto po prostu korzysta z forum niezależnie od strony. Jest tyle grup dyskusyjnych, a co dopiero discordów... ^^